tisdag 21 februari 2017

Regnbågscupcakes


 Både tre dagar förra veckan och den här veckan har jag varit hemma från jobbet med förkylning. Jag trodde att jag var på bättringsvägen i slutet av förra veckan, men så var jag och Joakim barnvakter åt min yngsta systerson. Förkylningen gillade inte en tur på Leos lekland och annat bus... Låter kanske inte som världens bästa tillfälle att baka, men idag fick jag feeling. Det kan ha att göra med att jag tittat massor på Rosanna Pansino medan jag varit hemma. Jag tog inspiration av hennes video om My little pony-cupcakes och gjorde dessa regnbågsfärgade muffins!


Muffinsen är en enkel vaniljmuffin och frostingen är whipped cream cheese. Jag hade tänkt göra vit choklad-frosting, men den skar sig rejält så det fick bli plan B utifrån det vi hade hemma.


Jag dekorerade cupcakesen med guldglitter som blev över från Åsa och Johans bröllopstårtor och lite strössel.Smeten färgare jag i sex olika färger; lila, blått, grönt, gult, orange och rött. Jag klickade i lite av varje i muffinsformarna, vilket gör att insidan ser så här fint regnbågsfärgad ut! Det här var ett roligt litet projekt som piggade upp mig rejält.


2 kommentarer:

  1. Vilka söta muffins! Nu vill jag ju ställa mig och baka såna på en gång! Allt med regnbågsfärger är härligt, förstår att du blev uppiggad ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Jo, regnbågsfärgat är underbart! Och vilken fin blogg du har :)

      Radera