onsdag 1 oktober 2014

Välkommen!

Hej och välkommen till min bakblogg!

Vad kul att du kikat in här! Jag heter Maja och är en 20-årig lärarstudent. Jag har alltid tyckt om att baka och när jag började studera upptäckte jag hur roligt det är att göra tårtor. Sedan dess har jag tagit nästan varje tillfälle jag kommit över för att göra det. Jag tycker själv att jag utvecklats enormt mycket, och fortsätter förbättras hela tiden.

I den här bloggen kommer jag att lägga upp mina tårtor och andra bakverk. Ibland kommer jag säkert smyga in någon maträtt eller något pyssel som jag har på gång. Längre fram kanske jag kommer att skriva om mina bästa tips och tricks samt ge steg-för-steg-beskrivningar. Jag ska försöka lägga upp ungefär ett inlägg i veckan, men i perioder med många tentor och uppgifter kan det komma att bli bloggtorka.

Om du har några frågor så skriv en kommentar eller maila litengunnarolle@gmail.com.

Stort tack till Matilda som hjälpt mig med bloggdesign och header. Titta in på hennes fotoblogg för att se hennes fantastiska bilder.

Hoppas du kommer att gilla min blogg och hänger kvar!

2 kommentarer:

  1. Jag kommer gilla din blogg och hänga kvar så länge du har den ^^ Ser fram emot att få se alla underbara bakverk! Kram <3

    SvaraRadera